Det er disse ting, som Dan Bilzerian fylder sit liv med

0
9419

Dan Bilzerian er nok en af de mest ikoniske Instagram-fænomener for tiden. Ligesom mange andre amerikanske berømtheder i dag, er der intet specielt ved Dan. Han har, ligesom mange andre kendte mennesker, mange penge at bruge. Nu til dags er dette tilsyneladende nok til at blive kendt og imponere millioner af følgere, som venter på dit næste foto, hvor du fremviser din samling af biler, huse og kvinder. Dan Bilzerian ser nu ud til at passe godt sammen med de vildere berømtheder. Han sidder i hvert fald ikke stille, og har aldrig gjort det igennem hele sit liv på trods af alle hans penge. Han har brugt noget tid som en Navy Seal, før han besluttede sig for at gå en helt anden vej og blive en vindende poker-spiller. Denne hobby blev hurtigt til en professionel indkomst. Denne indkomst voksede sig hurtigt til millioner. Dette var nok penge til at Dan Bilzerian også kunne blive en professionel underholdningskilde og et festglad individ som en ekstra passion. Måske er hans liv blevet lidt for vildt. Han har indtil videre haft tre hjerteanfald, men indtil videre er Dan Bilzerian stadig i live og i gang.

Det er sandsynligt, at poker vil forblive hans foretrukne aktivitet. Der er ikke stor grund til at stoppe, når du vinder meget mere, end du taber. Det siges, at Dan Bilzerian har tjent over 304 millioner kroner bare ved at spille poker.

Han er tilsyneladende også meget glad for dyr. Bortset fra almindelige kæledyr, ser det ud til, at han også kan lide geder. For Dan Bilzerian er hans geder ikke anderledes end et normalt kæledyr. Disse normale kæledyr er katte, som han også elsker lige så højt. Udover at vise hans vilde liv på Instagram, kan du også støde på en kat eller ged engang imellem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu!

Navn

Email